Dezvăluiri incendiare la Xtra Night Show. Gabi Bădălău o acuză pe Claudia Pătrășcanu că a pus detectivi să-l urmărească

 

La înfățișarea din această săptămână de la Tribunal, Gabi Bădălău a făcut o serie de mărturisiri incredibile: a fost urmărit de o echipă de detectivi particulari angajați de soție. Care a fost rezultatul investigației acestora.

 

Între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu lucrurile păreau să fi intrat pe un făgaș normal. Cântăreața a acceptat ca băieții lor să petreacă sărbători și cu omul de afaceri, iar apele păreau să se fi liniștit. Dar, au fost doar aparențe. Având în vedere declarațiile incendiare făcute de Gabi Bădălău la ieșirea de la Tribunal, acolo unde s-a consumat joi, un nou termen al procesului de divorț.

 

Pentru Xtra Night Show, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu a mărturisit că trăiește cu detectivii pe urme! Investigația acestora n-a fost acceptată însă ca probă de către instanța care judecă divorțul celor doi. „A angajat o firmă de detectivi, dar instanța a respins această probă. Am avut această investigație din partea detectivilor, dar concluzia detectivilor în urma investigării era că fumez narghilea, că iau masa la restaurantele de pe Șoseaua Nordului și că m-au văzut că beau alcool și că mă urc la volan și că sunt un pericol pentru copiii mei”.

 

Prin intermediul emisiunii Xtra Night Show, omul de afaceri a făcut un apel la soția sa să se liniștească, măcar de dragul copiilor pe care-i au împreună. „Eu nu înțeleg de ce naibii nu se potoloște, de ce nu încercăm să avem o relație civilizată și umană și de ce nu putem să fim doi părinți responsabili pentru copii. Îi cer Claudiei prin intermediul dumneavoastră să încerce să ne liniștim, să fie mai umană, să fie mamă și să încercăm să avem naibii o relație sănătoasă pentru copii”, a zis Gabi Bădălău, pentru Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest