Dezvăluiri la Xtra Night Show! Cine i-a pus lui Armin Nicoară saxofonul în brațe! „L-am săltat cinci trepte”

 

Începuturile în muzică nu au fost tocmai ușoare pentru Armin Nicoară. Ce trepte a urcat până să intre în trupa familiei.

 

Armin Nicoară este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți saxofoniști. Cel care i-a deschis drumul spre muzică a fost chiar fratele său, Armando. Cei doi au fost prezenți în platoul Xtra Night Show, unde au vorbit despre începuturile în muzică și despre succesul pe care-l au acum.

 

Potrivit celor spuse de fratele Armando, Armin nu a fost de la început pasionat de muzică, așa că nu a fost inclus în trupa familiei. Abia când a împlinit 19 ani acesta a început să cocheteze cu muzica. Cel care face acum un cuplu de excepție, atât în viața sentimentală, cât și pe scenă cu Claudia Puican, s-a simțit multă vreme marginalizat de formație.

 

”La vârsta de 19 ani a intrat în domeniu alături de tatăl nostru, iar ulterior el a început să cocheteze cu fel și fel de treburi în formație, până la un moment dat când am luat o decizie. El se simțea marginalizat la noi în formație, el fiind cel mai mic se simțea marginalizat”, a spus Armando Nicoară la emisiunea lui Capatos.

 

Până să ajungă saxofonistul formației, Armin Nicoară a avut diverse job-uri în trupă. A început prin a fi fotograful formației, apoi a fost toboșar și DJ. Cântărețul a precizat că el nu a învățat pe note saxofonul, ci a avut ureche muzicală și a reușit astfel să învețe singur tainele instrumentului muzical cu care astăzi are mare succes.

 

”La un moment dat când am văzut că situația merge mai bine și mai bine în trupa noastră am zis că hai să te apuci și tu de saxofon, prima oară a fost fotograf, toboșar, DJ, însă ulterior am zis că hai să vedem ce e de făcut. Ușor, ușor s-a apucat de saxofon, iar eu m-am apucat ca la maxim 6-8 luni, un an, să iau evenimente, direct l-am săltat cinci trepte, i-am pus o presiune mare în spate”, a mai spus fratele lui Armin Nicoară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest