Din ce face acum bani Roxana Maia, la ani distanţa de la dispariţia ei din spaţiu public

 

Invitată în emisiunea Xtra Night show, Roxana Maia, fosta blondă supremă de la ‘’Te pui cu blondele’’, a mărturisit că pasiune pentru modelling a început la vârsta de 14, când Monica Bârlădeanu i-a fost îndrumătoare.

‘’Am început la 14 ani când am fost la un curs de modelling și instructor la vremea aceea, mi-a fost Monica Bârlădeanu. Mi-a venit mie idee să îmi deschid propria agenție de modele, când aveam 19 ani. Ceea ce vreau acum să fac este un proiect de academie de modele. Nu mă rezum la modele de catwalk. Vor fi modele de viață. Să știe să meargă, să știe să se prezinte, să fie niște lady până la urmă’’, a declarat aceasta în emisie.

De asemenea, ea a povestit că la un moment dat a avut o emisiune TV la care și-a angajat asistentă, inspirată fiind de emisiunea lui Capatos la care erau asistente.

‘’Aveam o emisiune mondenă și bineînțeles că inspirată fiind de tine, cum ai spus și tu, mi-am luat și eu asistentă. La momentul acela, având și o agenție de modele, am avut de unde să aleg o asistentă. Cred că la un moment dat a apărut și la tine asistenta mea, după ce a plecat de la mine’’, i-a mărturisit blondina prezentatorului emisiunii, chiar în direct.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest