Divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, mai lung decât mariajul! „A recuzat psihologul și completul de judecată”

 

Ieri a fost un nou termen al procesului de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Cei doi au plecat așa cum au venitț: încă soți în acte.

 

Doi ani a durat povestea de dragoste dintre Claudia Pătrășcanu și fiul de milionar, iar procesul de divorț încă pe atât. Deschis în vara lui 2019, acesta pare să se prelungească la infinit. La mijloc e custodia copiilor, dar și averea celor doi soți. La mijlocul acestei săptămâni a fost un nou termen de judecată. Cei doi s-au prezentat la Tribunal, Gabi Bădălău cu speranța că se încheie rapid această poveste. S-a opus însă soția din acte, care a găsit încă două hachițe judiciare pentru a ajunge la un nou termen.  

 

Claudia Pătrășcanu a spus pentru Xtra Night Show: „Credeți că nu vreau eu să-I dau divorțul? Eu doresc acest lucru. Dacă ar înțelege mai bine, lucrurile s-ar așeza mult mai frumos decât acum, nu doar o semnătură pentru plecat în vacanță cu cei mici. Eu cred că a fost îndrăgostit de mine, dacă te ține așa și nu vrea să-ți dea un divorț…”

 

Gabi Bădălău nu a ieșit tocmai optimist din sala de judecată, el precizând că încă soția sa a formulat o cerere de recuzare împotriva evaluatorului psihologic, dar și a completului de judecată. Tensionat la ieșirea din sala de judecată, Gabi Bădălău a declarat la Xtra Night Show:  ”Instanța la termenele anterioare a admis un evaluator psihologic, urma ca pe 8 noiembrie să înceapă ședințele. Claudia a formulat o cerere de recuzare împotriva evaluatorului psiholog și, mai nou, o cerere de recuzare împotriva completului de judecată”.

 

Cei doi nu se mai află la cuțite, ca în prima perioadă a divorțului. Deși Gabi Bădălău este într-o relația cu Bianca Drăgușanu, Claudia Pătrășcanu a început să facă o serie de concesii în privința legăturii dintre tată și copiii săi. Astfel, i-a dat milionarului procură pentru ca acesta să poată pleca alături de băieții săi în Dubai, într-o vacanță de lux.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest