Dj Harra, victima unei înșelătorii într-un restaurant: "Am plătit o sumă uriașă pentru două ape"

 

Dj Harra a trecut prin momente dificile la începutul lunii martie, când a fost victima unei țepe într-un local din România. Artista a plătit o sumă uriașă de bani pentru consumația altor persoane, în ciuda faptului că a băut doar două ape.

”Eu la matematică nu am fost niciodată olimpică, dar la un calcul simplu...Sunt 600 și ceva de lei. Este emisă la ora două fără zece, și la ora aia oamenii alergau cu nota asta de plată după mine să le dau 1750 lei. Eu știam clar că nu are cum să fie atât de mult, că știam ce s-a consumat. Culmea, din nota aceasta eu am băut două ape. A doua zi l-am sunat pe domnul antreprenor, să descurcăm nota. Eu am dres-o până la urmă, i-am explicat omului.”, a declarat Dj Harra, la Xtra Night Show

Dj Harra a reușit să își rezolve problema și să își primească banii înapoi după ce a contactat responsabilul pentru greșeală. După incidentul din local, artista a avut probleme cu cauciucurile la mașină, pentru care a obținut garanția pentru că o cunoșteau oamenii de acolo. De asemenea, a mai avut probleme și la un eveniment unde a cântat, atunci când a trebuit să își recupereze banii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest