Doina Teodoru despre relația cu Cătălin Scărlătescu: "Se poate și mai mult, dar..."

 

Actrița și concurenta de la America Express - Drumul Aurului a vorbit în exclusivitate pentru Xtra Night Show despre relația ei cu juratul de la Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar sunt adesea judecați din cauza diferenței mari de vârstă dintre ei: 17 ani.

Despre acest subiect, Doina Teodoru a spus că mulți oameni cred că ar fi vorba de un interes la mijloc, totul din cauza mentalității care ar fi la noi în țară: „Orice ai face ești judecat, mai ales în cazul nostru, că noi suntem un cuplu atipic. E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați. 17 ani. Știu că se poate și mai mult, dar în țara în care trăim încă există această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc”.

Cu toate acestea, cei doi par să fie foarte fericiți împreună și să se bucure de fiecare moment petrecut în compania celuilalt. Doina Teodoru a mai adăugat că nu a avut niciun moment în care să simtă să renunțe la competiția America Express, la care formează o echipă puternică alături de Cătălin Scărlătescu.

Deși Cătălin Scărlătescu era foarte discret înainte când venea vorba de viața lui amoroasă, acum pare mai împlinit ca niciodată atunci când este în preajma Doinei Teodoru. Cei doi au demonstrat că diferența de vârstă nu este o problemă în dragoste și că ceea ce contează cu adevărat este să fii alături de persoana pe care o iubești


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest