Dorian Popa dezvăluie câștigurile lunare și planurile de viitor: "Să moară dușmanii!

 

Vloggerul continuă investițiile și își propune să dea lovitura cu o nouă mașină de 600.000 de euro.

 

Dorian Popa, unul dintre cei mai de succes vloggeri din România, câștigă între 40.000 și 70.000 de euro în fiecare lună, conform declarațiilor sale făcute la Antena Stars. Cu venituri de această anvergură, Dorian Popa își poate permite să își îndeplinească orice vis, iar următoarea achiziție importantă pe care o pregătește este o mașină de lux. Acesta vrea să își cumpere un Rolls-Royce Phantom, pentru care va trebui să plătească aproximativ 600.000 de euro.

Încasările impresionante ale vloggerului îi permit să trăiască fără griji și să investească în afaceri care îi aduc profit. Dorian Popa și-a construit o casă la fel cum și-a dorit, a investit într-un întreg cartier și are mai multe mașini scumpe. Cu toate acestea, Dorian Popa nu se oprește aici și continuă să își îndeplinească visele.

Planurile de viitor ale vloggerului includ achiziționarea unui Rolls-Royce Phantom, una dintre cele mai scumpe mașini din lume, care va costa aproximativ 600.000 de euro. Cu toate acestea, Dorian Popa a muncit mult pentru a ajunge la acest nivel și investițiile sale îi aduc profituri importante. Este un exemplu de perseverență și pasiune pentru ceea ce face, iar veniturile sale impresionante îi permit să își îndeplinească orice vis.

”Fac 40.000 în cea mai proastă lună. Cea mai bună între 70.000 și 80.000 de mii de euro. Să moară dușmanii! Rolls-Royce Phantom este următoarea mașină pe care o țintesc. Eu sper ca anul viitor să dau avansul, și probabil într-un an jumătate, doi, să și ajungă. Vreo 600.000 o să fie mașina”, a declarat Dorian Popa la Anten Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest