Dorian Popa, dezvăluiri la Xtra Night Show: „L-am studiat pe Will Smith, care și-a deschis canalul de youtube după mine”

 

După Irinel Columbeanu a venit rândul lui Dorian Popa să scrie o carte. Influencerul a dat din casă și a povestit cum a ajuns să aibă success pe YouTube.

 

Dorian Popa are o grămadă de urmăritori pe Youtube, fapt ce-i conferă nu doar notorietate, ci și stabilitate financiară. În platoul Xtra Night Show, influencerul a devoalat o serie din secretele sale. Unul dintre acestea constă în faptul că este mereu preocupat să ofere conținut pentru adolescenți, și astfel, chiar dacă are competitor mai tineri, cum este Selly, se poate bate cu ei de la egal la egal.

 

Vedeta a spus că-I apreciază sincer pe vloggerii tineri, cum sunt Selly ori Gami, cu care de altfel este și prieten. El s-a arătat încântat de faptul că a reușit să-și sporească baza de urmăritori într-un timp record și a recunoscut că mai mereu caută surse de inspirație de peste Ocean, iar una dintre ele este Will Smith.

 

”Selly, Gami, ăștia sunt copii pe lângă mine. Îmi sunt prieteni, îi apreciez că sunt muncitori, dar sunt copii. Eu mă simt dinozaur. Dar mi-a plăcut foarte mult, m-am regăsit. L-am studiat pe Will Smith, care și-a deschis canalul de YouTube după ce mi l-am deschis eu și care are niște video-uri în care spune că YouTube-ul i-a schimbat viața”, a mărturisit Dorian Popa.

 

În platoul Xtra Night Show, Dorian Popa și-a prezentat și prima carte pe care a scris-o. El a explicat că această carte nu este neapărat un curs care ar trebui urmat, ci o carte plină de emoție, care se bazează extrem de mult pe energii.

 

În cartea sa, Dorian Popa a povestit cum reușește să fie mereu vesel, optimist și cu zâmbetul pe buze, spunând că mereu a avut succes și a reușit cu brio tot ce și-a propus atunci când a manifestat optimism. ”Când eram stresat și plănuiam și calculam... Ce transformări în ultimul timp! Ne schimbăm de la o zi la alta, de rău! La început se vorbea că o să ne unim. Social, economic, politic, acolo e problema”, a adăugat Dorian Popa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest