Dorian Popa va fi operat! Ce problemă de sănătate are artistul!

 

Momente complicate pentru Dorian Popa, care va ajunge pe mâna medicilor. Ce a pățit vedeta și care e motivul pentru care ajunge din nou în sala de operație.

 

Luna trecută, Dorian Popa a ajuns de urgență la doctor după ce s-a rănit, în timp ce folosea un bețișor de ureche. Aflat la secția ORL a Spitalului Panduri, vlogger-ul a profitat de moment și a făcut o serie de investigații amănunțite. Unele dintre rezultate nu au fost tocmai cele dorite.

 

 

Potrivit surselor Xtra Night Show, cântărețul va avea o intervenție de deviație de sept pe data de 27 septembrie. Nu este prima dată când artistul își operează nasul. La începutul anului, în ianuarie, artistul a făcut o operație de rinoplastie, după ce de-a lungul timpului mulți s-au legat de nasul său!

 

„Sunt curios ce vor zice toți apropiații, prietenii, vloggeri, când o să mă vadă operat la nas. Tuturor le-am spus că deși sunt conștient că e operația de care aș avea cea mai mare nevoie sunt de părere că nu e nevoie să-mi fac această corecție”, spunea la vremea respectivă Dorian Popa.

 

În august, după episodul cu bețișorul din ureche, artistul le transmitea fanilor: ”Trebuie să fac schimbări masive în viața mea pentru că dacă urechile s-au dovediat a fi în perfectă stare de funcționare, dacă tot eram la Panduri la secția ORL, am zis să fac un control al gâtului. Am aflat că situația nu e tocmai bună acolo, motiv pentru care trebuie să vorbesc mai încet, să mănânc mai puțin înainte să mă culc”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest