Două vești excelente pentru Florin Salam! Regele Manelelor exultă: ”Era problemă de 2-3000 de euro?”

 

Două vești bune au venit una după alta pentru manelist, după ce a fost la sediul poliției. Care sunt acestea și cum și-a justificat Salam acțiunile din trecut.

Anul a început groaznic pentru Regele Manelelor. Acesta a fost acuzat că la 1 ianuarie a agresat o damă de companie într-un hotel din București. Apoi, tot mai multe persoane au susținut că i-au plătit arvună manelistului pentru cântări, iar acesta nu s-a mai prezentat la evenimentele pe care le tocmise. Manelistul a fost pentru un sfert de oră la Secția 3 Poliție, iar reporterul Horațiu, de la XNS, a spus care sunt cele două vești bune pentru Salam: a scăpat de controlul judiciar, dar și de acuzațiile de agresiune.

„Astăzi i-au fost percheziționate telefoanele atât lui, cât și soției sale, Roana Dobre. Artistul nu a stat mai mult de un sfert de oră în incinta Secției 3 Poliție. De asemenea, avocata lui, Beatrice Comăniceanu, a spus că artistul a scăpat de acest control judicar de 60 de zile și cea mai nouă veste este aceea că a scăpat de acea acuzație de agresiune fizică care ar fi avut loc de 1 ianuarie într-un hotel”, a mărturisit Horațiu, reporterul de la Xtra Night Show.

La ieșirea din secția de poliție, Florin Salam a spus că nu și-a dorit să înșele pe nimeni, ci doar condițiile medicale l-au făcut să nu poată onora comenzile primite: „Nu a fost niciun fel de înșelăciune. Eu nu am putut să cânt în perioada aia. Cine a venit în fața mea în perioada în care nu am mai cântat și-a primit banii. După aceea, cu cine nu m-am întâlnit era din provincie, cu cine nu m-am întâlnit, nu am avut cum să mă văd cu ei. Nici ei nu m-au căutat, pentru că știau că sunt pe la spital, am fost și prin străinătate cu problemele pe care le-am avut și cineva i-a îmbârligat pe acei oameni, încât să ajungă la poliție, pentru că normal era să se întâlnească cu mine și primea ăla 3.000, ăla 2.000. Era problema de 3.000 acum? Nici să părem acum în fața la România bogătașii pământului, dar era problema de 2.000, 3.000?”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest