Dr. Alban a lansat o nouă piesă la Xtra Night Show! „E o plăcere să fim aici!”

 

Marele artist internațional s-a îndrăgostit de România și e convins că aici sunt cele mai frumoase fete!

 

Dr. Alban, alături de Admiral C4C, au fost prezenți în platoul emisiunii Xtra Night Show, unde au vorbit în premieră despre noile proiecte muzicale pe care le au. Mai mult, cei doi artiști au ținut să lanseze o piesă nouă în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

 

,, Piesa este cu un mesaj clar, pentru cei aflați într-o relație toxică. Este adevărat ca am trecut cu totii prin această situație. Mesajul e acela de a merge mai departe", a declarat artistul la Xtra Night Show.

 

Dr. Alban a explicat de ce este atât de atașat de România. Cunoscutul artist a rămas impresionat de ospitalitatea românilor, dar și de fetele frumoase de la noi din țară. ,Românii sunt foarte ospitalieri, foarte generoși, sunt fete frumoase. Aici în România sunt foarte multe lucruri, ce să îți dorești mai mult", a declarat Dr. Alban pentru Antena Stars.

 

Totodată, artistul a avut și o pledoarie pro-vaccinare în platoul Xtra Night Show, considerând că numai așa se poate reveni la normalitate. ,,Eu iubesc România și sper ca oamenii din România să se vaccineze și mai mult, este foarte important. Dacă privim la Europa Centrală, infecția cu virusul s-a redus. Vaccinul este la fel ca un medicament'', a spus Dr. Alban.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest