După experiența de la Power Couple, Tudor Ionescu și Anamaria și-ar dori să participe la America Express!

 

Tudor Ionescu și Anamaria au făcut o serie de declarații exclusive la Xtra Night Show, în care și-au manifestat dorința de a merge pe Drumul Soarelui, la America Express.

 

Cei doi soți au participat recent la Power Couple România - La bine și la greu. Chiar dacă sunt conștienți că America Express este o întrecere și mai dificilă, aceștia și-au manifestat dorința de a lua parte la această aventură unică.

 

„Acolo mi se pare foarte greu, dar nu știu. Am mai fost întrebați, dar am învățat în Power Couple să nu spunem niciodată, niciodată, adică... și atunci când nu poți, mai poți puțin”, a spus ea

 

Cu ceva vreme în urmă, Anamaria Ionescu a mărturisit că episodul de infidelitate al partenerului ei nu a făcut altceva decât să întărească relația de cuplu. „Ne-am despărțit pentru că Tudor a poposit undeva în drum spre casă și am avut o perioadă de... o virgulă, dar, știu că sună dubios acum și ciudat, pe care nu o regret. Știi de ce? Pentru că dacă nu s-ar fi întâmplat asta, noi nu cred că am mai fi fost acum împreună, poate ne-am fi plictisit unul de celălalt, poate nu am fi știut să apreciem cu adevărat ceea ce simțeam unul pentru celălalt și, la un moment dat, flacăra aceea s-ar fi stins. Poate, nu spun că este sigur, dar, deși nu aș fi crezut atunci că vreodată voi ajunge să spun asta, episodul acela ne-a ajutat mult de tot”, a mărturisit partenera de viață a artistului în cadrul podcast-ului „Zunivers Podcast”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest