Edward Sanda și Cleopatra Stratan, amănunte exclusive despre nuntă! Vor să organizeze un eveniment ieșit din tipare! VIDEO

 

După ce s-au mutat împreună, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au început să pună la punct ultimele detalii organizatorice ale nunții lor care va avea loc în vara aceasta. Cei doi amorezi au fost invitați în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, unde au dezvăluit că nu își doresc să aibă un eveniment clasic, ci unul care să îi reprezinte în totalitate.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai frumoase și urmărite cupluri din showbiz-ul autohton, astfel că nu este de mirare că oamenii care îi apreciază vor să afle cât mai multe amănunte despre marele evenimente care urmează să aibă loc în viața lor.

În emisiunea “Xtra Night Show”, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au dezvăluit că se află în toiul pregătirilor pentru nuntă și că au mai rămas doar mici detalii pe care trebuie să le pună la punct.

„Vara asta, la final de vara. Suntem în pregătiri. Ne-am gândit la toate detaliile dar le pregatim din timp. Pentru noi nunta e un eveniment simplu pt ca noi consideram ca viata de cuplu conteaza, cee ace traim noi conteaza, nu nunta si nu petrecerea, de aceea vrem sa facem totul la nivel de suflet, restrâns, doar cu oamenii dragi aproape, familia, pentru ca ei sa fie alaturi de noi in ziua respectiva”, au spus Edward Sanda și Cleopatra Stratan la Antena Stars.

Vor să organizeze o nuntă atipică!

Pentru că ambii sunt extrem de tineri, tradițiile de care se ține cont în general la nunțile românești nu vor exista la nunta lor, atât Edward Sanda, cât și Cleopatra Stratan mărturisind că la evenimentul lor vor exista doar lucruri care să ii satisfacă pe ei.

„Vrem să facem ceva simplu modern, în general nu funcționam după mentalități ca domne, așa se face, că dacă nu...fiecare tradiție depinde de gusturile fiecăruia, adică noi o sa facem în funcție de cum ne place nouă”, au mai adăugat cei doi amorezi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest