Elena Ionescu a ajuns pe antibiotice din cauza machiajului! „Am făcut această infecție”

 

Fosta solistă a trupei Mandinga a povestit în exclusivitate la Xtra Night Show cu ce probleme s-a confruntat din cauza machiajului în exces.

 

Elena Ionescu nu a mai fost extrem de vizibilă în ultima perioadă pe rețelele de socializare și a afirmat că a fost la un pas să decline invitațiile la o serie de emisiuni TV din cauza unei probleme cu care s-a confruntat. Machiajul excesiv i-a provocat probleme dermatologice, motiv pentru care, în prezent, urmează un tratament medicamentos. Se pare că situația s-a ameliorat de când ia pastilele recomandate de medic, însă a recunoscut că are un ten problematic.

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, cântăreața a mărturisit că s-a confruntat cu probleme grave la nivelul feței din cauza machiajului. Vedeta a fost nevoită să ia un tratament medicamentos, pe bază de antibiotice, pentru ameliorarea acestor probleme pe care le-a întâmpinat.

 

„Era să nu mai ajung la emisiuni în perioada asta, pentru că am avut o infecție de la foarte mult machiaj. Bine, și imunitate scăzută, probabil că am alergat în ultima perioadă și se mai întâmplă și de astea. Am făcut această infecție, sunt pe antibiotic. Se poate ajunge și la asta, dacă pui aproape zilnic machiaj, ca mine. Când ai un ten problematic nu e tocmai confortabilă treaba, dar mi-am revenit ușor, ușor, o să fie bine. Eu după ce am fost în junglă, sunt ok, nu mai am nimic, astea sunt detalii”, a spus Elena Ionescu în exclusivitate la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest