Elena Ionescu, detalii exclusive la Xtra Night Show despre ultima piesă: „Este un mesaj pentru femei!”

 

Cântăreața a explicat la Antena Stars care sunt notele definitorii ale piesei pe care a lansat-o la data de 8 martie.

 

Elena Ionescu a lansat de Ziua Mamei o piesă manifest, în care, în mod firesc, subiectul principal este femeia. Este un îndemn la adresa tuturor femeilor să pună accent pe modul în care arată, să se distreze, nu doar să muncească prin casă. Artista le-a sfătuit pe toate femeile să nu stea doar la cratiță, ci să se distreze, să se aranjeze și să fie frumoase. De asemenea, vedeta le-a spus să se bucure de momentele prețioase măcar în luna martie, luna femeilor.

 

„Este o piesă cu mesaj pentru femeile care nu ar trebui să stea la cratiță, să fie frumoase, să se aranjeze. Să nu stea la cratiță, să mai și petreacă, să se aranjeze, să fie frumoase. Mai ales în martie, măcar lasă-le în martie”, a mărturisit Elena Ionescu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

 

Iată și o parte din versurile piesei – manifest, lansată recent de artistă. „Tu mă ți la cratiță, fără nicio vacanță / Toată ziua șmotruiesc, nu am timp să mă gândesc / Tu faci toate relele, mi-ai mâncat și zilele, ai uitat cu arătam, întorceam toate capetele”, sunt doar o parte ale cântecului „Mister Jack”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest