Ella Tina, mărturisiri despre relația cu Jador: “M-a mai căutat și după despărțire. Nu e un bărbat foarte stabil”/ VIDEO

 

În direct, la “Xtra Night Show”, Ella Tina a dezvăluit ce relație există între ea și Jador, după ce zilele trecute s-a vehiculat că cei doi forma, din nou, un cuplu. Cum a comentat bruneta zvonurile?

Jador și Ella Tina au fost împreună o bună bucată de timp, însă neînțelegerile dintre ei au dus rapid la destrămarea poveștii de dragoste dintre ei. Chiar și așa, recent s-a vehiculat că artistul și bruneta ar fi decis să își mai acorde o șansă, zvon pe care Ella l-a comentat în direct la “Xtra Night Show”.

Nu mai vrea să se împace cu Jador

Mai hotărâtă ca niciodată, Ella Tina a mărturisit că nu există cale de împăcare între ea și Jador. Bruneta a continuat spunând că maximul relației dintre ei poate fi de prietenie, dar nu mai mult de atât.

”Chiar nu vreau, sub nicio formă, ce a fost a fost, viața mea continuă, viața mea continuă fără el. Poate e ok să fim amici, dar atât”, a spus Ella Tina.

Cât despre motivul pentru care nu își mai dorește ca Jador să îi fie partener, Ella Tina l-a invocat pe cel al puținului timp pe care l-ar petrece împreună, din cauza programului aglomerat al artistului.

”Da, m-a mai căutat într-adevăr, dar nu știu cine a dat zvonul. Oricum el nu e un bărbat foarte stabil datorită job-ului pe care îl are, el e un băiat iubitor”, a mai spus ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest