Ema Karter știe ce tip de bărbat vrea lângă ea: ”Să fie dominator!”

 

La Xtra Night Show, actrița de filme pentru adulți a creionat caracteristicile pe care trebuie să le aibă bărbatul perfect.

 

Ema Karter este, fără doar și poate, una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc. Ea a dezvăluit la una dintre rubricile emisiunii Xtra Night Show cum trebuie să fei un bărbat pentru a o cuceri. Actrița de filme pentru adulți își dorește alături un bărbat puteric, care să o intimideze.

 

”Atitudinea, trebuie să știe cum să fie dominator, cum să domine. Dacă are atitudine de copil, nu. Prin atitudine, cum se comportă, cum se uită, tot. Da (nr. să o intimideze)”, a povestit Ema Karter la Xtra Night Show.

 

Ema Karter știe că meseria pe care o are reprezintă un impediment pentru bărbații cu prejudecăți. Ea a dezvăluit că Yamato Zaharia, luptătorul cu care a fost într-o relație destul de lungă, a acceptat fără prea multe comentarii job-ul pe care-l avea la vremea respectivă, și anume faptul că-și câștiga banii din videochat.

 

”Depinde de bărbat. Majoritatea da, ar fi geloși. Dar dacă înțeleg cu ce mă ocup sau dacă ar fi din domeniu, nu ar fi geloși. Eu mereu am spus. Acum sunt cunoscută, dacă îmi scrie cineva se știe cu ce mă ocup. Nu mă pot ascunde. La început, când l-am cunoscut pe Yamato și făceam chat, i-am spus de la prima întâlnire și a reacționat ok. Nu ne-am certat niciodată pe tema asta. Atunci nu jucam în filme pentru adulți și nici OnlyFans dar mulți îi spuneau de ce mai stă cu mine dacă fac videochat”, a mai spus actrița de filme pentru adulți.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest