Emilia Mușală a tras o nouă sperietură, după ce s-a trezit cu oameni în curte! „Nu înțelegeam de ce nu mă sună!”

 

După ce în primăvară a fost victima unui jaf, cântăreața a trăit un deja-vu, după ce a văzut oameni cu lanterne aprinse, la 2 noaptea, în curtea vilei.

 

La finalul lunii mai, Emilia Mușală a fost victima unui jaf. Casa ei a fost spartă de hoți și a rămas fără bani și bunuri cu valori ce se ridică la 60.000 de euro. De atunci, artista trece mai mereu prin momente de coșmar, suferind inclusiv atacuri de panică.

 

Pentru ca incidentele de acest tip să nu se repete, mai ales că a fost amenințată de apropiați ai celor care i-au spart casa că data viitoare îi vor lua și gâtul, vedeta a investit mii de euro în sistemele de securitate. "Pentru a reface ce au distrus si pentru a reface sistemele de securitate am băgat în jur de 10.000 de euro", declara cu o lună în urmă la Antena Stars, Emilia Mușală.

 

Ei bine, tocmai aceste sisteme de securitate performante, în care vedeta a investit mii de euro, i-au jucat o festă. Cântăreața dădea cu aspiratorul la 2 noaptea și a declanșat, firesc fără să vrea, alarma, astfel încât angajații firmei de pază și-au făcut apariția în curte cu lanternele aprinse.

 

Cântăreața nu a realizat că a atins un senzor și a declanșat alarma, așadar s-a speriat teribil atunci când a văzut mai mulți bărbați în casa ei și, așa cum stabilise să facă în caz de urgență, s-a închis în baie, pentru a se simți în siguranță. În exclusivitate la Xtra Night Show, Emilia Mușală a povestit că ulterior și-a făcut curaj și cu pași mărunți a ieșit pe balcon, acolo unde i-a văzut pe agenții de securitate și le-a văzut și mașina, dându-și seama că a făcut o greșeală.

 

”Nu înțelegeam, că am dat și butonul de alarmă, nu înțelegeam de ce nu mă sună ei din dispecerat, că în mod normal așa ar fi trebuit să facă. În momentul în care treci pe lângă senzor și se simte ceva, se poate declanșa în centrală, după aceea se declanșează în casă, când împinge cineva în ușă sau în geam”, a povestit Emilia Mușală la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest