Emilia Mușală, față în față cu spărgătorii! „Mi-au transmis că dacă nu mă potolesc data viitoare când intră în casă îmi iau și capul!”

 

Cântăreața se simte în continuare amenințată și a făcut un atac de panică pe fond de surmenaj când i-a văzut pe hoți. Emilia Mușală a povestit cum a decurs revederea cu hoții la Xtra Night Show.

 

În primăvară, Emiliei Mușală i-a fost spartă casa. Vedeta a fost marcată de incident, simțind că nu este deloc în siguranță în propria locuință. Ieri, ea s-a preentat la instanța de judeată, unde a avut loc primul termen al procesului intentat împotriva hoților, în care a evaluat pagubele produse de către aceștia.

 

Cântăreața s-a prezentat astăzi la prima înfățișare cu cei care i-au spart casa în primăvară și a  povestit în direct la Xtra Night Show că a trecut prin foarte multe stări, însă și printr-un atac de panică, asta după ce nu a putut să doarmă toată noaptea deaorece s-a gândit insistent la cum o să decurgă ziua de azi. Ea nu s-a aflat tete-a-tete cu spărgătorii, aceștia intrând prin Skype din arestul penitenciarului Rahova. Fapt ce a stânit și mai tare nemulțumirea artistei, mai ales că ea petrecuse numeroase ore în trafic și în frig, în vreme ce presupușii hoți, aflați la căldură, făceau haz de necazul vedetei.

 

"Au intrat prin Skype de la căldură și noi înghețat de frig afara. Mi s a părut extrem de anormal, adică eu am stat în trafic o oră. Am fost prin frig și asa mai departe. Ei au intrat prin Skype, din arest, din penitenciarul Rahova. Ei făcea glume unul cu celălalt, chicoteau, ma luau la mișto”, a povestit cântăreața.

 

Emilia Mușală a spus că a trecut printr-un atac de panică ieri. Artista se simte în continuare amenințată, până nu se dă un verdict în această speță. Ea spune că prejudiciul se ridică la 60.000 de euro și că are facturi care atestă această sumă. Mai mult, cântăreața susține că a fost amenințată cu moartea dacă mai face vâlvă în jurul acestui caz.

 

„Am făcut un atac de panică pe fond de stres. Nu au zis mare lucru pentru ca sunt asistați de un avocet, care nu a putut să se prezinte pentru că avea alt caz. Ei nu au recunoscut si au zis ca au furat asa câteva milioane din fiecare casa. Eu am adus prejudiciu de 60.000 de euro. Am facturi, am dovezi. Mi-au furat toate bijuteriile, și cheile de la mașină. Am poze cu bijuteriile, inclusive pe Instagram. Am facturi pe niște ceasuri. Nu cred că vom recupera ceva, dar sper ca acest prejudiciu să se transforme în ani de pușcărie. Aș dormi mai liniștită să-I știu acolo. Am plângeri depuse la Poliția Voluntari, pentru că după prima spargere am primit telefoane în care mi s-a spus foarte clar, că dacă nu mă potolesc cu presa data viitoare când intră în casă îmi iau și capul", a mărturisit Emilia Mușală, în direct la Xtra Night Show.

 

Emilia Mușală se teme în continuare pentru siguranța ei în propriul cămin, drept pentru care a investit mii de euro în sisteme de securitate. Acum, artista a lăsat teama deoparte după ce a recurs la îmbunătățirea metodelor de securitate, astfel singura problemă cu care se mai confruntă este legată de pagubele cărora a fost supusă.

 

"Pentru a reface ce au distrus si pentru a reface sistemele de securitate am băgat în jur de 10.000 de euro. Inclusiv la bijuterii am facturi. Sa speram ca le vom recupera, deși ma îndoiesc. Nu m-a sunat Politia să-mi spună ceva.", a declarat, în direct la Antena Stars, Emilia Mușală.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest