Emilian și WRS, după ce au câștigat finala Te Cunosc de Undeva: „Mi se umfla o venă, îmi țiuiau urechile”

 

Cei doi au câștigat marea finală a sezonului 18 de la Te cunosc de undeva și au obținut astfel premiul de 15.000 de euro.

 

WRS și Emilian au fost prezenți în platoul Xtra Night Show unde au povestit prin ce au trecut pentru a se impune în marea finală a sezonului 18 al emisiunii concurs Te Cunosc de Undeva. Cei doi au recunoscut că s-au speriat un pic atunci când au aflat că trebuie să se transforme în Modern Talking și au de interpretat piesa The Sound Of Silence.  

 

WRS a mărturisit că el și Emilian s-au speriat prima oară, atunci când au aflat ce piesă aveau de pregătit pentru finala emisiunii. Artistul a ținut să precizeze că au fost emoționați de fiecare dată când au făcut repetiții.

 

„Era un live din UK cred și da, ne-am speriat prima dată când am primit piesa. Nu eram siguri. (...) Am zis că trebuie să dăm totul aici. Am fost emoționați la fiecare repetiție pentru finală, mi se umfla o venă, îmi țiuiau urechile. Deci efectiv avusesem un zbor cu două zile înainte și mi s-au desfundat urechile la o repetiție”, a mărturisit WRS, pentru Xtra Night Show.

 

Și Emilian a recunoscut că au existat temeri când au văzut ce piesă au de interpretat: „Noi cred că ne-am speriat puțin de piesă. Un pic mai mult, de fapt”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest