Este sau nu vaccinat Dan Bittman! Mărturii în premieră la Xtra Night Show!

 

Considerat un antivaccinist convins, solistul trupei Holograf a vorbit despre subiectul care a împărțit românii în două tabere: vaccinați și nevaccinați.

 

Valul 4 a lovit cu putere România. Pe toate canalele, românii sunt îndemnați să se vaccineze împotriva SARS-CoV-2. Există însă și voci care susțin contrariul, apreciind că la mijloc este o mega-conspirație mondială. Prin declarațiile pe care le-a făcut în spațiul public, Dan Bittman a fost considerat un antivaccinist. În exclusivitate la Xtra Night Show, vocalul de la Holograf și-a expus opiniile vis-à-vis de imunizarea împotriva Covid 19.

 

Vedeta a ținut să precizeze că toate declarațiile sale au fost exaggerate de media, astfel încât includerea sa în categoria antivax este una eronată. Chiar dacă a spus-o cu subiect și predicat în urmă cu ceva vreme că nu intenționează să se vaccineze, Bittman spune că nu are nimic împotrivă să respecte măsurile luate de autorități. În privința imunizării, cântărețul apreciază că trebuie lăsat la latitudinea fiecărui indivit dacă vrea sau nu să se vaccineze.

 

„Le respect, că cine și cum sunt făcute și așa mai departe, asta e o altă discuție. De fiecare dată sunt cu mască pe față, adică de asta spun, nu sunt împotrivă și nu am spus niciodată să nu se respecte măsurile de protecție”, a spus Dan Bittman la Xtra Night Show.

 

Lovit din plin de pandemie, întrucât evenimentele sale au fost anulate, Dan Bittman nu înțelege dubla măsură, adică modul în care, spre exemplu, evenimentele religioase sunt permise, iar cele musicale nu. Întrebat direct dacă s-a imunizat sau nu împotriva Covid 19, vedeta a preferat să mențină în continuare misterul: ”E o întrebare foarte intimă, nu aș vrea să răspund în seara asta și aș vrea să las lucrurile să plutească în aer”.

 

La mijlocul lui august, Bittman spunea: ”Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Și acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion și ceva și s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat. Au murit 20-30.000. Din care ne spune ministrul acela fugar că nu prea erau cifrele acelea. Doar 300 din 30.000.  A fost o boală foarte nasoală, care atacă niște lucruri de nu ne-am mai trezit noi acum. Dar prefer să am un tratament. Să știu să mă tratez pentru că iată că vaccinul nu face nimic. Eu cred că Fauci are nevoie de a treia doză. I-o fac eu cu mâna mea. Îl ai pe Fauci, un idiot, care spune ceva și toată lumea este de acord. Am înțeles că au descoperit și de unde ia banii. Zeci, sute de milioane. Și toată lumea este liniștită”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest