Extravaganțele Oanei Zăvoranu: globuri cu chipul ei și cristale Swarovski pe paharul de cafea! „Trebuia să-mi pun amprenta peste tot!”

 

Oana Zăvoranu și-a decorat biroul de la clinica medicală în stilul caracteristic. Echipa Xtra Night Show i-a făcut o vizită în locul din care vedeta își conduce afacerea prosperă.

 

Clinica Oanei Zăvoranu merge ca pe roate, iar vedeta a reinvestit o parte din câștig pentru a se simți perfect în locul de unde își gestionează business-ul. Nu s-a zgârcit deloc nici atunci când a fost vorba de amenajările prilejuite de Sărbătorile de iarnă. După cum precizează chiar ea, cultul personalității este prezent în fiecare colț, inclusiv în bradul de Crăciun de la intrare. Vedeta nu a ezitat să-l decoreze cu globuri în care apar fotografii cu ea și soțul său.În plus, numele frumoasei brunete tronează, scris cu litere de-o șchioapă, deasupra biroului personal.

 

„Avem un brăduț împodobit de mânuțele mele. Iar pentru că aici cultul personalității este la el acasă, avem globuri în pom cu mine și cu soțul. Și un pic de roșu, să nu ne deochem. Am gândit anul acesta un Crăciun în roșu și argintiu. Avem pe trei nivele brazi pentru că ne place abundența”, a spus Oana Zăvoranu pentru Xtra Night Show.

 

Obiectele decorative vintage și scaunele încrustate cu diamante Swarovski completează perfect peisajul, întreaga încăpere fiind amenajată în stilul caracteristic al vedetei. Scăunele cu prinți și prințese, pe lux și pe opulență că așa ne place nouă. Cum aș putea eu să vin la clinică și să stau într-un birou care să nu mă reprezinte?! Trebuie să-mi pun amprenta peste tot. Aici e masa tăcerii, unde pacienții află prețurile, stau și tac. Aici e Christoșelul, nu sunt ca Becali, dar am credința mea, a spus Oana Zăvoranu.

 

Întrebată cum crede că ar fi reacționat mama sa dacă ar vedea acum cum își conduce afacerea, vedeta a spus: Cu siguranță mama, chiar dacă nu ar recunoaște-o, ar fi foarte mândră de mine, că nu am cheltuit banii pe cârpe”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest