Feli Donose, o mamă puternică în fața provocărilor vieții. Artista își crește singură fetița!

 

Cunoscuta artistă Feli Donose împărtășește cu mândrie experiența sa în rolul de mamă singură. Chiar dacă s-a despărțit de iubitul său, Cătălin, la finalul anului trecut, artista a găsit puterea de a face față provocărilor cu demnitate și curaj. Nora Luna, la vârsta de aproape 5 ani, se dovedește a fi o fire înțeleaptă și pasionată de lumea artei, un aspect care îi aduce bucurie și mândrie mamei sale.

Cu toate că este o mamă iubitoare, Feli Donose recunoaște că nu îi face întotdeauna pe plac fiicei sale. Ea este fermă în deciziile pe care le ia și știe când să spună "Nu", oferindu-i astfel copilului său o educație echilibrată. Cu toate acestea, există momente în care, în beneficiul micuței Nora Luna, artista cedează și se adaptează în funcție de circumstanțe.

„Sunt genul de părinte care știe să spună ferm „Nu”. Nu am crezut că o să fac asta vreodată, dar cred că fac o treabă bună în rolul de mamă și îmi place că Nora Luna e un copil atât de înțelegător și de înțelept încât înțelege împletirea dintre viața personală și profesională, adică deja știe când mă duc la concerte, când mă întorc”, a spus Feli Donose, la Xtra Night Show


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest