Fiul Adrianei Bahmuțeanu riscă exmatricularea: ”Noi am presat această școală cu email-uri”

 

Regulamentul școlii unde învață Eduard, fiul Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană, este unul foarte strict.

 

Adriana Bahmuțeanu își dorește ca Eduard, fiul cel mic, să locuiască alături de ea și noua sa familie. Ea susține că Silviu Prigoană l-a agresat pe cel mic și se teme că dacă-l va duce înapoi la școală fostul soț ar putea să-l ia înapoi, la el acasă. Drept urmare, de la începerea anului școlar, Eduard nu a mai călcat la școala unde învață. Regulamentul instituției de învățământ este unul destul de strict, în sensul că la 10 absențe orice elev este exmatriculat.

 

Privitor la această situație, prezentatoarea TV a declarat la Xtra Night Show: ”Noi am presat această școală cu email-uri. Le-am cerut să-mi dea contractul de studii, regulamentul, cum trebuie să se îmbrace. Eduard a mers la tatăl lui când ne-am întors din America că mai avea de luat niște device-uri, iar pe taică-su l-a mințit că a uitat ceva la mine și de asta vine, altfel nu-l mai lăsa să plece. Eduard este foarte matur, își face singur de mâncare, merge singur cu Uber, acum merge în parc și cu Blake (nr. fiul soțului ei, George Restivan)”.

 

În situația de față, soluția pe care a găsit-o Silviu Prigoană este de a-l retrage pe copil pentru un an, pentru a nu risca astfel exmatricularea.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest