Flavius Nedelea vrea să se însoare: ”Dacă ți-ai făcut toate nebuniile și capriciile…”

 

În exclusivitate la Xtra Night Show afaceristul a vorbit despre ultima relație și a spus că vrea să-și întemeieze o familie.

Flavius Nedelea a ajuns în prim-plan după relația pe care a avut-o cu Anamaria Prodan. Între timp, afaceristul a mai făcut o cucerire, pe Gina, însă relația dintre cei doi a durat doar trei săptămâni. Bărbatul a vorbit despre această ultimă cucerire în exclusivitate la XNS.

”Consider că o relație sănătoasă te echilibrează. Atunci când avem norocul să avem o relație sănătoasă, trebuie să o tratăm ca atare, să o respectăm, să avem grijă să o menținem. E mult spus o relație, cred că o relație se leagă între doi oameni în timp. A fost o chestie între două zboruri ale mele de la Nisa la București. Eu eram în aeroport în Nisa, beam o cafea, așteptam să urc în zborul de România, într-adevăr Gina ieșea dintr-un magazin din aeroport.

A trecut prin fața mea. E o femeie frumoasă, într-adevăr, mi-a atras atenția. A urcat cu mine în avion, am aterizat în București, am făcut schimb de numere de telefon, am vorbit a doua zi și din momentul acela am continuat să vorbim. A fost o chestie care a explodat, am petrecut foarte mult timp împreună”, a declarat Flavius Nedelea, la Xtra Night Show.

Surprinzător pentru mulți, milionarul a anunțat că are de gând să se însoare! ”A fost o alegere a mea, cred că vine o dată cu maturizarea mea. Nu am vrut să mai fac lucruri de compromis. Cred că este normal, după o anumită perioadă de timp, ca bărbat, dacă ți-au făcut toate nebuniile și capriciile, să îți dorești să te pui la casa ta, să îți dorești o familie, să vrei să intri într-o normalitate. Eu cel puțin mă regăsesc făcând lucrul acesta în viitorul meu”, a declarat Flavius Nedelea


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest