Flore Salalidis nu-și revine la 3 luni de la moartea mamei: „Să dormi în patul unde mama ta s-a stins e morbid”

 

Fosta ispită de la Insula Iubirii a vorbit la Xtra Night Show despre decizia radicală pe care a luat-o întrucât nu poate să treacă peste decesul celei care i-a dat viață.

 

Flore Salalidis nu își revine după trecerea în neființă a celei care i-a dat viață. Ispita de la Insula Iubirii este profund afectată de moartea mamei sale, deși au trecut deja trei luni de la tragicul eveniment. Vedeta a fost zguduită de veste, mai ales că femeia, în vârstă de 65 de ani, nu avea probleme de sănătate care să o aducă într-o stare critic într-un timp relativ scurt. De altfel, mama lui Flore s-a stins în somn în apartamentul ei din Brașov, în vreme ce vedeta era în București.

 

Invitată la Xtra Night Show, Flore Salalidis a precizat că acum trece prin clipe grele, căci își amintește mereu de felul în care a murit mama ei. Ea a mărturisit că nu mai poate deloc să doarmă în patul în care aceasta a decedat și, de fiecare dată când se pune pe acel pat, în fața ei se derulează scena morții mamei pe care, de altfel, nu a văzut-o.

 

”Să dormi în patul unde mama ta s-a stins e morbid, eu niciodată n-am dormit pe locul ăla. Am întrebat unde s-a întâmplat, am întrebat cum ce, imediat după ce a decedat. Pe ce parte, pe... chestiile alea mi-au rămas în memorie. De câte ori mă puneam în pat, tot timpul vedeam imaginea aia, pe care de fapt nu am văzut-o, cum mi-o închipuiam. Am zis că va trebui să vin la apartament. Acolo sunt toate amintirile mele cu ea”, a spus ea la Antena Stars.

 

Drept urmare, Flore Salalidis a luat o decizie radicală. Ea a hotărât să scoată apartamentul din Brașov la vânzare, căci simte o mare apăsare atunci când merge acolo să stea. Ea a mărturisit că nici măcar nu-l poate închiria, așa că a decis să-l vândă și să nu mai meargă niciodată în acel loc. Vedeta a precizat că aceasta va fi vândut cu 60-70 de mii de euro și ulterior va cumpăra un alt imobil.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest