Florin Salam a anunţat nunta cu Roxana Dobre. Primele declaraţii ale manelistului: „Bate soarele și noaptea”

 


Florin Salam face nunta anului cu Roxana Dobre. Cei doi s-au căsătorit civil anul trecut, însă vor să se cunune şi religios, şi bineînţeles petrecerea, care se anunţă una cu mare ştaif şi invitaţi de seamă. Întrebat dacă este adevărat că urmează nunta, artistul a confirmat prin gesturi, oferind şi o declaraţie pe acest subiect.

După o relație de opt ani și trei copii, se pare că Florin Salam și Roxana Dobre doresc să unească destinele şi în faţa lui Dumnezeu. Bruneta a mărturisit că va urma cel mai frumos moment din viața lor.

„Deci, uită-te așa la privirea mea, chiar dacă sunt obosit, poți să mă mai întrebi o dată și apoi să te uiți din nou în privirea mea. Uită-te în ochii mei. Bate soarele și noaptea. Acum, la ce m-ai întrebat tu, de bucurie. Strălucește soarele până și noaptea de bucurie la ce m-ai întrebat„, a declarat Florin Salam, la XtraNightShow.

Nici Roxana nu a vrut să dea mai multe detalii despre eveniment. „Este o surpriză, dar oricum veţi fi alături de noi. Trebuia, era şi momentul. Cererea a fost demult, acum va trebui să fie momentul frumos din viaţa noastră„, a completat Roxana Dobre.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest