Florin Salam a explicat de ce nu a ajuns la nuntă, ci în spital la Târgu Jiu: „M-au ținut patru ore pe zi”

 

Regele Manelelor a răspuns celor care l-au acuzat că a încasat 20.000 de euro pentru o nuntă la Târgu Jiu, dar nu a respectat angajamentul.

Este cunoscut faptul că Florin Salam a fost internat la Spitalul din Târgu Jiu, cu câteva zile în urmă. Manelistul se afla în orașul din Oltenia pentru că avea o cântare la o nuntă. Cei care l-au angajat au declarat că acesta a primit 20.000 de euro, dar nu a respectat angajamentul. În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Salam a povestit versiunea lui. El susține că a fost supra-solicitat pe zi și astfel nu a mai putut presta și noaptea.

„A fost vina dânșilor că s-au exprimat greșit. Eu trebuia să cânt două ore pe zi și două ore pe seară. M-au ținut patru ore pe zi. Nu a fost o problemă, nu eram împotrivă, dar a fost soarele... a fost o zi foarte călduroasă. Veneam de la patru cântări și am fost și nedormit. Chiar mi s-a făcut rău, am ajuns la spital la Târgu Jiu. Dacă tot am cântat patru ore în loc de trei, câte eram angajat toată nunta. Doctorii mi-au spus să fac pauză ziua aia (...) După au făcut filmare și și-au cerut scuze (n.r. cei ce l-au acuzat)”, a mărturisit Florin Salam, pentru Xtra Night Show.

La spital, medicii i-au recomandat lui Salam să se odihnească, implicit să nu mai depună efort în seara respectivă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest