Florin Salam, declarații exclusive la XNS despre zvonurile care susțineau că a murit: „Sunt obișnuit de 20 de ani…”

 

Cel supranumit „Regele Manelelor” a vorbit despre momentul delicat prin care a trecut la mijlocul lunii august.

 

În ultima lună din această vară s-a zvonit că Florin Salam ar fi murit. Știrea a fost repede preluată de majoritatea mass-media și a făcut înconjurul internetului. Regele Manelelor a povestit în exclusivitate la Xtra Night Show momentele grele prin care a trecut în acea perioadă. În fapt, artistul a făcut o formă severă de Covid 19 și a fost internat în spital. În privința zvonului care s-a răspândit cu repeziciune, Florin Salam a declarat că, după 20 de ani de carieră, a devenit imun, că nu a fost afectat deloc.

 

„Sunt obișnuit de 20 de ani să aud, în fiecare zi, câte un zvon despre mine, că e de bine, că e de mai puțin bine, nu-și mai face efectul la mine, adică am devenit imun la știrile de acest gen. Orice om trece prin fel și fel de perioade”, a mărturisit celebrul manelist la Xtra Night Show.

 

Totodată, Florin Salam a mai dezvăluit cum decurge relația lui cu nașul Adrian Minune. Chiar dacă se văd destul de rar, cei doi maneliști reușesc ca după o discuție scurtă să își spună tot ce au de împărtășit unul altuia: „Nășicu meu e la fel de ocupat, poate și mai mult. Ne întâlnim rar, pentru că muncim fiecare pe unde se poate și ne întâlnim, ne salutăm și recuperăm, într-o discuție de 5 minute, toată perioada în care nu ne-am văzut. Asta pleacă de la creier, de la respect și de la bun-simț”.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest