Fosta iubită a lui Fulgy, adevărul despre dependența de droguri a fiului Clejanilor: “Sunt chestii care se pot demonstra!”/ VIDEO

 

Fosta iubită a lui Fulgy a oferit un interviu exclusiv pentru “Xtra Night Show” în care a vorbit despre dependența de droguri a fiului Clejanilor, dar și despre afirmațiile făcute de Viorica de la Clejani care a lansat acuzații grave la adresa anumitor foste partenere ale băiatului ei, învinovățindu-le pentru comportamentul pe care acesta îl are în prezent.

Alina se numără printre cele care au format un cuplu cu Fulgy, dar a căror relație nu a fost de lungă durată din cauza unor neînțelegeri care au dus la separare. Pentru Xtra Night Show, tânăra a vorbit cu lux de amănunte despre situația în care a implicat-o indirect Viorica de la Clejani, care a spus despre ea că ar fi căutat-o în geantă să vadă dacă are sau nu droguri la ea.

Alina a infirmat toate zvonurile referitoare la situația controversată și a mărturisit că a existat cineva în viața lui Fulgy care era consumatoare de droguri, însă nu a dorit să dea prea multe detalii despre aceasta, spunând că nu i-ar face cinste să lanseze speculații despre o altă persoană pe care nu o cunoaște.

„Nu s-a pus problema de așa ceva niciodată, nu am fost controlată, nu am consumat niciodată. Sunt un om cu coloană vertebrală, viața mea e frumoasă așa cum e. Nu vreau să mi-o distrug sub nicio formă. Într-adevăr în treucutul lui Fulgy erau niște fete care erau mici consumatoare, e și dânsa supărată, nu știu. M-a afectat (n.r. declarația), nu s-a pus problema de așa ceva, nu am avut discuții de genul absolut vreodată, sunt chestii care se pot demonstra, nu e ca și cum ar fi o boală. Nu am făcut niciodată niciun test. Familia mea probabil nu știe, nici pentru familia mea nu e tocmai ok, familia mă cunoaște destul de bine, știe cum sunt, nimeni din jurul meu nu s-ar gândi la așa ceva că mă cunosc destul de bine”, a declarat Alina, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest