Foștii iubiți Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, contre în platoul XNS! „Astăzi m-a șocat”

 

Cei doi actori au un proiect de televiziune împreună cu Andreea Ibacka, despre care au venit să vorbească la Xtra Night Show.  

 

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format un cuplu pentru o perioadă de 9 ani, însă în urmă cu doi ani au decis să pună capăt relației. În prezent, Vlad Gherman trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Oana Moșneagu, în timp ce Cristina Ciobănașu și-a găsit fericirea în brațele iubitului său, Alex. Cei doi au acum un proiect TV comun, împreună cu Andreea Ibacka, despre care au venit să vorbească la Xtra Night Show.

 

Cei doi nu au mai apărut de la despărțire împreună într-un platou TV. Și iată și primele contre. Vlad Gherman s-a arătat deranjat că fosta iubită i-a scris într-o postare pe rețelele de socializare și numele, nu doar prenumele.

 

''Mi-a zis Cris acum: ''Eu nu am mai fost aici de când ne-am despărțit! Eu i-am zis că am fost de multe ori. Ne-am obișnuit să lucrăm împreună. Astăzi m-a șocat, în drum spre aici am văzut că a postat Cris că va veni cu Andreea Ibacka și Vlad Gherman și am zis că de când îmi spui pe numele de familie? M-am simțit insultat. Trebuia să-mi zică Vlad, că mă știe toată lumea așa.'', a mărturisit Vlad Gherman la Xtra Night Show.

 

Cristina Ciobănașu a avut un răspuns imediat în platoul de la Xtra Night Show și a mărturisit că l-a numit așa deoarece mai există persoane care s-au alăturat de curând în comunitatea ei. ''Și i-am răspuns că e foarte simplu, poate mai există oameni care abia s-au alăturat comunității mele. Dacă aici e așa, vă dați seama cum e la noi în emisiune?'', a răspuns Cristina Ciobănașu la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest