Francisca este o veritabilă „bubulina gospodina”: „Mă dezmoștenea mama dacă nu știam”

 

Artista a dezvăluit la XNS marea pasiune pe care o are pentru gătit, dar și care este principalul inconvenient atunci când intră în bucătăria de acasă.

 

Invitată în platoul Xtra Night Show, Francisca a mărturisit că este un adevărat Chef în băcătărie. Cântăreața spune că nu are rival și că poate găti absolut orice, însă există un singur inconvenient, pe care vedeta îl consideră major. Faptul că de fiecare data după ce pregătește feluri delicioase, întreaga ei locuință începe să miroase a mâncare.  

 

”Fac ciorbă în casă, dar apoi trebuie să spăl pereții, perdelele, tot. Am o problemă cu gătitul în casă, și știu să gătesc. Știu să fac sarmale, ciorbe, prăjituri... mă dezmoștenea mama dacă nu știam. Știu absolut tot să fac. De la chestii sofisticate cu homar, șampanii și trufe ... Eu când gătesc, îmi place să am timp și de curățenie după.”, a spus Francisca la Xtra Night Show.

 

În altă ordine de idei, având o carieră muzicală de succes, împlinită și pe plan sentimental unde are o relație stabilă, artista vrea să intre și în afaceri. Iar cele mai profitabile, în opinia acesteia, rămân cele imobiliare și chiar are un plan în acest sens. Francisca se gândește serios să investească într-un studio pe care să-l închirieze în regim hotelier, după cum a dezvăluit în cadrul emisiunii moderate de Dan Capatos.

 

”Eu mi-aș lua casă peste tot oriunde în lumea asta. (...) Următoarea mea investiție va fi o casă undeva, un apartament, mă rog, un studio ceva, pentru că e și un mod bun de a face business. Dacă îl închiriezi în regim hotelier ...”, a spus Francisca la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest