Fulgy, atac furibund la adresa lui Alex Velea: “Și el avea iarbă, dar nu a pățit nimic. Dacă mai dă ochii cu mine, îl bag în cărucior”/ VIDEO

 

Fulgy a lansat un atac furibund la adresa lui Alex Velea! Dacă în urmă cu doar câteva zile, fiul Clejanilor le cerea scuze artistului și Antonia pentru modul în care s-a comportat, iată că acum s-a întors din nou la 180 de grade și a lansat noi acuzații grave la adresa acestuia, dar și o serie de amenințări de-a dreptul șocante.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru “Xtra Night Show”, Fulgy a stârnit din nou un val de controverse în ceea ce îl privește pe Alex Velea. Fiul Clejanilor susține că cel care l-ar fi dat pe mâna Poliției ar fi fost chiar artistul, iar asta după ce ar fi consumat împreună substanțe interzise.

„Mi-a făcut manevră Velea cu permisul. După ce am fumat amândoi iarbă împreună, el mi-a spus că „eu mă duc cu tatăl Antoniei, nu vrei să te lăsăm?” și i-am zis „ nu, mă, lasă că mă duc eu acasă”, și au venit doi șobolani de-ai lui cu mine și mi-au făcut manevra. Velea a scăpat de data asta, dar nu e scăpat de mine. Și dacă are curaj să vină la ..., în zona în care nu poate. (...) Cine e Alex Velea să-i dau eu explicații? (...) Am fumat eu iarbă, a fumat și el. Aveam și eu iarbă, avea și el. Suntem fifty-fifty. Dacă îl dau în judecată, se duce la pușcărie”, a spus Fulgy despre Alex Velea, pentru Xtra Night Show.

Mai mult decât atât, Fulgy l-a și amenințat pe Alex Velea pentru fapta pe care ar fi comis-o, precizând că dacă se vor mai întâlni vreodată, lucrurile nu vor arăta deloc bine pentru partnerul Antoniei.  

„Să-mi trăiască familia mea de nu mă duc și la pușcărie pentru adevăr. Alex Velea avea iarbă, eu aveam iarbă, că știe toată lumea că eu am droguri la mine, dar Alex Velea n-a pățit nimic, iar eu am stat chinuit 29 de zile în loc să mă bucur de viață. Nu mi se pare corect. Dacă mai dă ochii Alex Velea cu mine vreodată în viața lui o să-l bag în cărucior”, a adăugat el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest