Fulgy, fiul Clejanilor, ipoteză șocantă despre moartea lui Răzvan Ciobanu: „Cineva i-a făcut rău! Eu nu vreau să mă omor!”/ VIDEO

 

Fulgy a lansat o ipoteză, de-a dreptul șocantă, despre moartea lui Răzvan Ciobanu! Invitat în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, fiul Clejanilor a recunoscut că este dependent de droguri, mărturisind că același viciu l-a băgat și pe celebrul designer, în mormânt.

Băiatul Clejanilor a făcut o serie de mărturisiri incredibile despre dependența de droguri, dar și despre multe alte subiecte, printre ele numărându-se și moartea controversată a lui Răzvan Ciobanu. Celebrul designer a murit în urma unui accident rutier, după ce a intrat cu mașina într-un pom, în urmă cu mai bine de doi ani.

Fulgy a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește consumul de droguri, adăugând că Răzvan Ciobanu a murit din cauza „marfei proaste”, care l-a făcut sa își dorească să se sinucidă.

„Când a murit Răzvan Ciobanu, Dumnezeu să-l odihnească…a luat marfă proastă, asta e părerea mea. Cineva i-a făcut rău. Şi din cauza a ceea ce a simţit în momentul ăla, s-a omorât. Eu nu vreau să mă omor, oameni buni”, a declarat Fulgy la Xtra Night Show. Înspăimântat de ce anume a pătit designer-ul, Fulgy a mărturisit că nu își doreste să ajungă în stadiul in care se afla Răzvan Ciobanu.

Totodată, Fulgy a povestit și ce s-a întâmplat în seara în care a fost prins conducând drogat la volan. Potrivit spuselor lui, Viorica și Ioniță de la Clejani au creat un scandal de proporții cu oamenii legii care au încercat să îl ducă pe acesta la INML pentur a da probe fiziologice.

„Mama a ajuns să ţipe, pentru mine sare şi în pistol. Discuţiile au degenerat şi în momentul ăla am zis, bă, să moară, să facă, de nu mergem la INML acum. Şi tata a spus, „bă, de ce mi-l luaţi de acasă?” Un poliiţist de 1,79, cu ochii căprui, slăbuţ, a spus „am ordin de sus să-i fac analize copilului tău”, a mai spus acesta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest