Gabi Bădălău a ieșit la contra-atac: ”Am ajuns să-mi plătesc liniștea. Mă șantajează”

 

Afaceristul din Bolintin nu a mai putut răbda în fața valului de acuze venit din partea mamei Claudiei și a reacționat.

 

Gabi Bădălău s-a săturat de scandalul cu Claudia Pătrășcanu și familia acesteia, mai ales că sunt cei doi copii la mijloc. Omul de afaceri consideră că artista nu urmărește decât să-și sporească faima pe spatele lui. Gabi Bădălău se apără de toate acuzele care i-au fost aduse de fosta soacră. Afaceristul susține că fosta soție și mama ei au deschise mai multe procese în localitatea natală, unde nu se înțeleg cu nimeni din sat.

 

”Oameni buni, eu înțeleg că circul vinde și că femeile astea vin de la circ. Femeile astea au la ele în sat 70.000 de procese, nici cu preotul din sat nu vorbesc. Când sună la 112 la poliție nu le mai bagă nimeni în seamă. Femeile sunt nebune, vor la televizor. E o mare problemă, copiii mei trăiesc lângă specimenele astea două, copiii mei sunt un pericol pentru ele. Voi face apel la toate instituțiile ca să-mi recuperez copiii. Ea mă șantajează, ele vin la televizor pentru scandal. Le e foame și sunt disperate. Femeile sunt în filmul lor și mai sună pe la Protecția Copilului sau la Poliție, nimeni nu le mai bagă în seamă”, spune Gabi Bădălău la Xtra Night Show.

Afaceristul a lansat, la rândul său, acuzații grave, spunând că este șantajat de Claudia Pătrășcanu. ”Tot timpul îmi cere (nr. bani). Vreau să mă lase în pace. Le dau 6000 de euro la notar, le dau în avans, dar să nu mai vorbească de mine și de familia mea un an. Dacă îmi dă în scris la notar, da. Am ajuns să-mi plătesc liniștea, mă șantajează. Sunt disperat. Nu am vorbit cu copiii de 4 zile. Le-am cumpărat telefoane și ei nu au acces la niciunul. Ea le-a vândut. Ultima dată a spus că am pus microfoane”, a mai spus afaceristul


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest