Gabi Bădălău i-a făcut o ofertă în direct la XNS Claudiei Pătrășcanu: „Să își aleagă o casă, o școală privată, bonă. Achit tot!”

 

Chiar dacă după mai bine de trei ani au divorțat, scandalul dintre cei doi este departe de a se fi încheiat. Bătălia pentru custodia copiilor continuă!

 

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu mai sunt soț și soție. Însă, la mijloc sunt copiii, la judecătorie având loc ultimul termen al procesului cu privire la stabilirea domiciliului și pensiei alimentare. La data de 10 noiembrie urmează să aibă loc pronunțarea. După ce și-au aruncat cuvinte dure în fața camerelor de filmat, ulterior, într-o intervenție telefonică la Xtra Night Show, Gabi Bădălău i-a făcut o ofertă apparent de nerefuzat fostei sale soții. Omul de afaceri dorește ca aceasta să revină în București, pentru a-și avea copiii mai aproape, în acest moment ea având domiciliul în Constanța. Pentru asta, bărbatul este dispus să-i cumpere casă, să plătească educația celor mici la o școală privată, și inclusiv să achite bona.

 

"Prin intermediul vostru, dacă ajung cu ea la o înțelegere, să vină mâine la București, să își aleagă o casă între o anumită sumă și o anumită sumă, decentă, un trai foarte bun pentru copii, la orice școală privată din București vrea, cu orice bonă de orice naționalitate vrea, îi achit tot. Mi se pare normal pentru copiii mei să trăiască lângă ambii părinți. Plătesc și bona, și utilitățile, și îi dau și bani de cheltuială. Mâine fac lucrul ăsta, cu voi, în direct. Doar să am și eu copiii aproape, vreau și eu să mă bucur de ei. (...) Nu vreau să îi iau copiii. Vreau doar să îmi cresc copiii în siguranță, să aibă un viitor bun și să fie liniștiți", este oferta lui Gabi Bădălău.

 

Omul de afaceri a mai spus: "Sunt convins că a impresionat foarte multe mămici, sau foarte multe doamne care se uită la telenovelă, și nu vreau să fiu ironic. (...) Ce e rău ca un părinte să își dorească și să creadă că vrea ce e mai bun pentru copiii lui? (...) Dan eu nu am spus că ar fi rău la ea, că ar fi rău la mine. În discursurile mele de vreo doi ani de zile cu bâlciul ăsta, că e bâlci maternal, eu nu am venit să acuz. Nici în momentul ăsta nu vreau, dar parcă am fost prea terfelit. Cu mama, cu tata, cu ai mei, ce să ai?!"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest