Gabi Bădălău, intervenție la Xtra Night Show în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu: „ E relația mea, nu privește pe nimeni altcineva”

 

Afaceristul nu a mai putut sta de-o parte în scandalul – monstru dintre iubită și soție și a intrat în direct la Xtra Night Show pentru a-și spune punctul de vedere.

 

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au scos săbiile din teacă și se atacă necontenit ori de câte ori au ocazia, pe rețelele de socializare, la emisiunile TV ori prin ziare. Jignirile și amenințările între cele două femei au atins cote greu de imaginat, iar Gabi Bădălău este la mijloc în tot acest scandal care a luat amploare. De la cuvinte urâte aruncate s-a ajuns la amenințări cu instanța de judecată, și chiar cu moartea. Aflat între mama copiilor săi și actuala iubită, Gabi Bădălău nu a mai rezistat să stea pe margine și să privească show-ul făcut de cele două femei și a simțit nevoia să intervină pentru a pune capăt tuturor zvonurilor ce s-au creat în jurul trio-ului.

 

Gabi Bădălău a avut o intervenție telefonică la emisiunea Xtra Night Show în care i-a mulțumit Claudiei Pătrășcanu pentru faptul că, în sfârșit, după doi ani a decis să aibă o relație frumoasă cu el de dragul copiilor pe care-i au împreună. Mai ales pentru că vedeta a acceptat demersurile omului de afaceri și i-a permis să-și ia copiii în vacanță. Fiul de milionar a spus că nu Bianca Drăgușanu este motivul divorțului dintre el și Claudia Pătrășcanu, deoarece el a cunoscută la o lungă perioadă după ce relația lui se terminase.

 

Gabi Bădălău a precizat că nimeni nu i-a luat vreodată telefonul din mână pentru a scrie un mesaj sub identitatea lui, astfel a eliminat vorbele mamei copiilor lor care a mărturisit în direct că diva sexy a jignit-o sub numele lui. În finalul intervenției, omul de afaceri a cerut tuturor să nu se mai implice în relația lui cu Bianca Drăgușanu, întrucât sunt lucruri care țin de viața lui privată și orice imixtiune din afară nu-și are rostul.

 

"Din intervenția mea nu vreau sa fac un circ. Vreau sa-i mulțumesc Claudiei pentru ca după doi ani si ceva și a dat seama ca trebuie sa facem lucruri frumoase pentru copiii noștri. Că mi-a dat acea procură și pot pleca în vacanță cu copiii. Nu Bianca ne-a despartit, eu am cunoscut-o după un an și jumătate. Nimeni nu și a permis sa îmi ia telefonul și sa scrie de pe el, deci mesajul este trimis de mine. Iar relația pe care o am cu Bianca Drăgușanu ma privește doar pe mine. E relația mea, nu privește pe nimeni altcineva", a spus Gabi Bădălău, în direct la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest