Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, la un pas de căsătorie! Vor să își întemeieze o familie împreună: “Îmi doresc un copil cât mai curând!”/ VIDEO

 

În ciuda tuturor controverselor care au existat între ei de când s-a aflat că formează un cuplu, se pare că Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu își doresc să întemeieze împreună o familie cât mai repede! În exclusivitate pentru “Xtra Night Show”, fosta asistentă TV a oferit detalii despre relația care există actualmente între ea și afacerist.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că îl iubește foarte mult pe Gabi Bădălău, însă totuși a ținut să menționeze că încă nu i-a trecut supărarea pe acesta, după ce fiul de milionar a confirmat separarea de ea, în direct, la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși în timp ce căutau un club de fițe în București, în care să se distreze așa cum știu ei cel mai bine. Reporterul emisiunii “Xtra Night Show” a întrebat-o pe blondină cu cine a ieșit să petreacă, iar răspunsul nu a întârziat să apară, deși a fost unul destul de… neașteptat.

„Cu viitorul soț. Trăiesc o viață imprevizibilă. Nu am nimic de comentat și dacă e cineva care să lămurească ceva nu sunt eu aceea. Eu sunt încă supărată, nu pot să mă pronunț”, a spus ea la Xtra Night Show.

Fosta asistentă TV l-a numit pe Gabi Bădălău “viitorul soț”, completând că cel care o va conduce la altar este bărbatul alături de care a ieșit să se distreze în oraș. În continuare, Bianca Drăgușanu a mai spus că încă este supărată pe afacerist, din cauza despărțirii fulger care a existat între ei în urmă cu doar câteva zile.

Totodată, Bianca Drăgușanu a mărturisit că își dorește să formeze o familie cu Gabi Bădălău și mai mult decât atât, vrea să aibă și un copil cu el: Îmi doresc să rămân o femeie echilibrată, îmi doresc să nu mai repet anumite greșeli pe care le-am tot repetat, trei ani aproape. Îmi doresc o familie frumoasă, îmi mai doresc un copil, care sper să vină în curând, să fiu sănătoasă, să mă bucur de tot ce am”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest