Gabriela Cristea, mărturisire exclusive la Xtra Night Show, după ce a scăpat de Covid 19: „Am avut și fobii în timpul bolii”

 

Prezentatoarea de la „Mireasa – Capriciile Iubirii” a povestit prin ce a trecut în perioada în care a fost infectată cu virusul chinez. De ce a apelat Gabriela Cristea la ajutorul psihologului.

 

În octombrie, Gabriela Cristea a contactat noul coronavirus, drept urmare la conducerea emisiunii „Mireasa – Capriciile iubirii” a ajuns, pentru o perioadă Paula Chirilă. În platoul Extra Night Show, vedeta a povestit prin ce a trecut atât în perioada în care s-a luptat cu boala, dar și cu ce probleme s-a confruntat după vindecare.

 

Pentru că s-a vaccinat, Gabriela Cristea nu a dezvoltat o formă gravă  a bolii, ci din contră a trecut destul de ușor, având simptomele specifice: rămânând fără gust și miros, febră și o stare accentuată de oboseală. Însă problemele au apărut după ce s-a vindecat. Astfel, vedeta de la Antena a spus că a avut atacuri de panică din cauza coronavirusului și că s-a luptat cu depresia.

 

Soția lui Tavi Clonda a simțit nevoia să apeleze la ajutor de specialitate, adică la un psiholog, din cauza depresiei pe care a avut-o. Mai mult decât atât, fiindu-i sistemul nervos vegetativ afectat, spune ea, oboseala este un simptom cu care se confruntă aproape în fiecare zi.

 

”Eu m-am vaccinat în mai și mă testam periodic. Nu a fost atât de rău în timpul bolii, am avut patru zile în care m-am simțit rău, ca la o gripă așa, nu am făcut febră, cel mai mult am avut 38, am rămas fără gust și fără miros. M-am simțit bine în sensul că nu am avut niște simptome de astea... După patru zile, oboseam și obosesc încă foarte des. Dar am început să am și niște atacuri de panică, înțeleg că acest virus îți afectează și sistemul nervos-vegetativ, am și vorbit cu psihologul emisiunii ”Mireasa” și mi-a zis că după o lună de la boală ai ca un soi de depresie, unii fac mai agresiv, mai puțin agresiv. Am avut și fobii în timpul bolii, când am rămas fără gust și fără miros, m-am trezit într-o noapte în panică și mă gândeam că dacă luăm foc în casă noi nu simțim, dacă e o scăpare de gaze noi nu simțim. Am verificat toată casa, nu era nimic, dar capul lucrează”, a spus Gabriela Cristea la ”Xtra Night Show”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest