Gabriela Oțil a îmbrăcat rochia de mireasă înainte de nuntă! Ce a spus despre marele eveniment: „Va fi în aer liber, la piscină”

 

Gabriela Oțil, partenera prezentatorului Dani Oțil, a surprins pe toată lumea afișându-se într-o rochie de mireasă la un eveniment monden recent.

După acest moment special, ea a oferit noi detalii despre nunta care va avea loc în curând. Într-un interviu acordat Antena Stars, Gabriela Oțil a dezvăluit că și-a ales deja rochia de mireasă și este foarte mândră de alegerea sa. Aceasta a menționat că evenimentul va fi organizat la o piscină, în aer liber, într-un cadru restrâns, alături de prietenii apropiați și de familie.

„Da, am ales rochia de mireasă! Sunt foarte fericită de alegerea făcută și abia aștept să vină, e comandată. Nu vom avea mulți invitați, va fi o nuntă între prieteni. Mi-am dorit foarte mult să găsim o locație care să se desfășoare în aer liber, să fie la piscină. Nu ne dorim o nuntă mare în niciun caz, pentru că nu ne caracterizează”, a declarat vedeta.

În ceea ce privește planurile pentru viitor, Gabriela a fost întrebată dacă se gândește la un al doilea copil pentru ea și Dani Oțil. Ea a mărturisit că, deocamdată, nu s-au gândit la acest lucru, deoarece nu dorm suficient noaptea din cauza fiului lor, Tiago. Cu toate acestea, pe viitor, vor lua în considerare extinderea familiei lor.

„Cred că o să răspund la întrebarea asta la fel! Când o să dormim pentru prima dată o noapte întreagă probabil că atunci ne vom gândi și la un al doilea copil”, a mai adăugat ea.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest