Gabriella Nastas a apelat la practică neconvențională pentru a-și vindeca rănile trecutului: „Se deschide o bandă energetică…”

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, cântăreața a vorbit despre terapia la care a apelat pentru a-și vindeca traumele din copilărie.

 

Gabriella Nastas a căutat mai multe metode pentru a-și vindeca traumele trecutului. A mers la psiholog, dar acest lucru nu a fost de ajuns. Astfel încât, în cele din urmă a apelat la o terapie specială, cunoscută sub numele Reiki. Prin această tehnică spirituală se deschid cele 7 centre energetice. Artista a povestit în exclusivitate la Xtra Night Show despre această terapie la care a apelat.

 

”Mi-am dat seama că am nevoie de un moment al meu de regăsire interioară. Este o terapie pe care o practic cam de două ori pe an și mă ajută foarte mult. Reiki este o terapie prin intermediul căreia se echilibrează chackrele. Maestra te adoarme, este un fel de somn destul de conștient, dar și inconștient în același timp. Se deschide o bandă energetică și prin intermediul ei se vindecă traumele pe care le ai, sau rănile emoționale. Nu este neapărat un fel de hipnoză, este doar un somn, pentru că în momentul în care maestra îți deschide acea bandă energetică, te relaxează foarte tare.”, a declarat Gabriella Nastas, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest