Gabriella Nastas s-a implicat în războiul ruso-ucrainean și a plătit cu contul de Instagram. Dezvăluiri la Xtra Night Show: „Am apăsat, nu au trecut nici 10 secunde…”

 

Cântăreața susține că i-a fost spart contul de Instagram întrucât a sărit în ajutorul refugiaților ucraineni. Ea a istorisit întreaga pățanie la Xtra Night Show.

 

Gabriella Nastas se află printre vedetele care nu au putut să stea departe de drama prin care trec ucrainenii. Așa că a decis să dea o mână de ajutor, însă cumva acțiunea caritabilă s-a întors împotriva ei. Asta pentru că a fost deposedată de contul de Instagram căruia se chinuia să-i atribuie o bifă albastră. În exclusivitate pentru emisiunea Xtra Night Show, artista a mărturisit cum a fost amenințată de hackeri pentru că s-a implicat în acte caritabile pentru Ucraina, pe fondul războiului cu Rusia. Ea spune că a fost șantajată cu ștergerea contului de Instagram pentru fapta ei.

 

„Am primit un mesaj de la acel cont să fiu atentă că o să mi se închidă contul și am întrebat de ce. Contul respectiv mi-a spus foarte clar că faptul că eu m-am implicat în acte caritabile pentru Ucraina. Acum câteva zile eram cu un prieten la o cafea și el vorbea la telefon. În momentul ăla, eu primesc un mesaj pe Instagram de la un cont care avea bifa. Eu în mod normal nu aveam de ce să apăs pe contul ăla pentru că era clară bifa aia și n-am mai apăsat. Și vine un mesaj scris în engleză că „felitări, cererea dumneavoastră pentru bifă a fost acceptată”, pentru că eu am trimis de mai multe ori cerere. Am apăsat, nu au trecut nici 10 secunde și mă scoate de pe Instagram. Îmi vine mesaj pe mail că cineva mi-a accesat contul de instagram, cu un mesaj în turcă”, a mărturisit Gabriella Nastas, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest