Gabriella Nastas și Kamara și-au oficializat relația la Xtra Night Show!

 

Cei doi artiști au dezvăluit în exclusivitate că formează un cuplu, fiind prezenți împreună în platoul Xtra Night Show.

 

Dacă până acum au existat o grămadă de zvonuri despre idila dintre cei doi artiști, acum se poate spune cu certitudine că Gabriella Nastas și Kamara formează un cuplu. Cei doi au fost prezenți în platoul Xtra Night Show unde au vorbit despre sentimentele pe care le au unul față de celălalt. Kamara a explicat de ce a ținut relația cu Gabriella departe de ochii curioșilor, tocmai pentru a o proteja pe ea, care a avut parte de-a lungul timpului și de o relație toxică, în urma căreia a fost nevoită să apeleze la terapie.

 

„A durat ceva timp de când ne cunoaștem noi, de la începuturile ei. Noi nu că am hotărât să ne ascundem, am hotărât să trăim lucrurile așa cum sunt și ele, dacă cineva le remarcă, e foarte bine. După relația pe care și-a asumat-o, celelalte relații pe care le-a avut nu le-a mai asumat. Eu am înțeles foarte bine. Eu îi cunosc părinții de la început, am fost și în vacanță cu mama ei”, a declarat Kamara, la Xtra Night Show

 

Artistul a mai precizat: „Ideea e că nu ne-am regăsit în același timp în studio și din moment ce noi am vorbit ceva acasă...Până la urmă, ideea este că mă bucură un lucru. Noi ne știm de atâta amar de vreme, ne știm de foarte mulți ani (...) Nu am putut să spun pentru că cealaltă persoană era de o altă părere”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest