Georgiana Lobonț, decizie radicală: „Doamna nu-și găsește rostul și folosul lângă noi!”

 
+2 click pentru
galerie

Cântăreața a povestit la Xtra Night Show de ce a decis să nu apeleze la ajutor din afară pentru creșterea celor doi copii ai ei.

 

Regina muzicii de petrecere are un succes teribil pe toate planurile. Este pe primul loc în trending pe youtube, a avut cântări non-stop, chiar și în pandemie, fapt care se observă, firesc, în plan financiar. Totodată, Georgiana Lobonț caută să împace și viața de familie, acolo unde este mamă cu normă întreagă pentru cei doi copii mici ai săi.

 

Invitată în platoul Xtra Night Show, cântăreața a recunoscut că nu-și mai dorește să angajeze bone, deși se îi este foarte dificil să se ocupe de copiii ei, în perioadele cu multe evenimente. Georgiana preferă să apeleze la părinții ei sau să îi ia pe micuți după ea, prin țară, așa cum a făcut până acum.

 

„Nu știu dacă îmi doresc neapărat să găsesc bonă, pentru că îmi doresc foarte mult să-mi petrec timpul alături de copiii mei. Bunicii nu prea pot pentru că încă sunt tineri și lucrează. Au servici fiecare. Poate că s-au și săturat săracii. Trei luni, cât am fost plecată la evenimente chiar în fiecare zi, i-am lăsat la ei. Acum îi luăm cu noi. Rareș, soțul meu, mai stă acasă cu ei. Îi mai lăsăm câte o zi, două la bunici”, a spus Georgiana Lobonț, la Xtra Night Show.

 

Georgiana Lobonț a explicat de ce nu-și dorește să mai angajeze vreodată bone pentru cei doi copii ai săi. Se pare că cei mici sunt atât de obișnuiți cu ea și Rareș, soțul său, încât nu vor să stea departe de ei atunci când sunt în apropiere, iar bonele rămân fără ocupație.

 

„Am avut două doamne drăguțe, care ne-au ajutat la început, dar copiii sunt atașați de noi. Degeaba e doamna cu noi, că tot de gâtul meu se prind copiii și doamna nu prea își mai găsește rostul și folosul lângă noi. Ei săracii îmi duc dorul, dar o să înțeleagă mai târziu de ce plec”, a spus cântăreața.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest