Georgiana Lobonț, prima reacție la XNS după ce a ajuns la urgență: „M-am trezit duminică dimineață fără voce”

 

Cântăreața a tras spaima vieții după ce nu a mai reușit să vorbească o zi întreagă.

 

Georgiana Lobonț este fără îndoială una dintre cele mai apreciate cântărețe de pe meleagurile românești, dovadă și numărul mare de evenimente la care este invitată să întrețină atmosfera. Vocea ei și repertoriul sunt pe placul multor români care își doresc să o aibă alături la evenimentele majore din viața lor.

 

Artista a avut o cumpănă la începutul acestei toamne, mai precis în weekend-ul care abia s-a încheiat. Ea și-a pierdut vocea, duminică dimineața. Disperată, solista s-a suit în mașină și a plecat la urgențe pentru a rezolva problema. În exclusvitate pentru Xtra Night Show, Georgiana Lobonț a mărturisit că ieri dimineața s-a trezit fără voce, chiar în ziua în care avea eveniment. 

 

„Nu era să-mi pierd vocea. Am rămas mută ieri. Am cântat două zile la rând, problema e că eu de două săptămâni tot tușesc. (...) De la aerul condiționat și de la înghețată, pentru că am fost și în vacanță, am schimbat și clima, am venit acasă, tot cu tusea asta, am mai luat eu ce am mai luat așa, când îmi aminteam. M-am trezit duminică dimineață fără voce, nu mai puteam să vorbesc. M-am dus direct la urgențe ca să mă facă bine”, a mărturisit

 

Cântăreața s-a panicat, luând în calcul toate variantele posibile, drept urmare a făcut și testul Covid, care a ieșit, spre fericirea ei, negativ. „Aveam o stare de oboseală, mi-au făcut test, pentru că eu credeam că am COVID, dar nu, am ieșit negativ. (...) Am făcut pauză vocală, când am ajuns la eveniment am dus tot evenimentul cu brio, dar am nevoie de pauză vocală. Nu mă doare nimic, numai că nu pot să vorbesc, dar iau tratament”, a adăugat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest