Georgiana Lononț, primele declarații, după ce a ajuns de urgență la spital

 

Georgiana Lobonț a ajuns ieri de urgență la spital, după ce a rămas fără voce. Ce a mărturisit artista despre starea ei de sănătate. Cântăreața a dezvăluit din ce motiv a ajuns să aibă nevoie de ajutorul medicilor.

În exclusvitate pentru Xtra Night Show, Georgiana Lobonț a mărturisit că ieri dimineața s-a trezit fără voce, chiar în ziua în care avea eveniment. Artista a cântat două zile la rând și se confruntă cu o tuse de ceva timp.

Georgiana Lobonț nu a mai stat pe gânduri și a mers de urgență la spital pentru a primi ajutor din partea medicilor. Vedeta a ținut cont de sfaturile specialiștilor și a făcut o pauză vocală ieri, până seara, când a trebuit să cânte la eveniment.

„Nu era să-mi pierd vocea. Am rămas mută ieri. Am cântat două zile la rând, problema e că eu de două săptămâni tot tușesc. (...) De la aerul condiționat și de la înghețată, pentru că am fost și în vacanță, am schimbat și clima, am venit acasă, tot cu tusea asta, am mai luat eu ce am mai luat așa, când îmi aminteam. M-am trezit duminică dimineață fără voce, nu mai puteam să vorbesc. M-am dus direct la urgențe ca să mă facă bine”, a mărturisit Georgiana Lobonț, pentru Xtra Night Show.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest