Giani Kiriță a povestit la Xtra Night Show cum l-a bătut pe Andi Constantin în cușcă: „ Picioarele astea de fotbalist nu m-au trădat niciodată”

 

Dinamovistul, cunoscut pentru duritatea de care dădea dovadă și pe terenul de fotbal, nu a avut milă de adversar. La Xtra Night Show, Giani Kiriță a povestit cum a decurs bătaia din cușcă și care au fost atuurile sale în confruntarea cu Andi Constantin.  

 

Giani Kiriță, 45 de ani, a avut nevoie de două runde pentru „a-l trimite la somn” pe Andi Constantin, fostă ispită de la Insula Iubirii. La Xtra Night Show, fostul fotbalist a explicat cum a reușit să-și pună la podea adversarul și care au fost atuurile lui în lupta din gala MMA, chiar dacă s-a aflat la debutul într-o astfel de întrecere. Răutatea, tactica și agresivitatea, sunt, în opinia lui Kiriță, factorii care au înclinat balanța decisiv. Iar un alt atu a fost că nu l-au trădat, după cum a declarat, „picioarele astea de fotbalist”.

 

 ‘’În repriza a doua a fost care pe care. Eu în prima repriză l-am dominat total, și la un moment dat în prima repriză nu l-am prins. L-am dominat total. Eu vorbesc clar și sportiv. Prima repriză dominată, l-am prins cu directă de stânga, croșeu de dreapta pe gard, după care el a fugit, s-a împiedicat, a căzut jos. La a doua repriză mie mi-a plăcut că a venit la bătaie, iar din clinciul ăla între noi, și eu am primit doi pumni, dar eu le-am dus bine pe picioare, pentru că sunt mai tare. Picioarele astea de fotbalist nu m-au trădat niciodată. În momentul ăla el s-a lăsat descoperit, a venit dreapta mea și l-a dus la somn. În momentul când ai intrat la bătaie, e firesc să vină și stânga și dreapta. Îți vine din inerție, pentru că ești la bătaie acolo. Eu mi-am ales un băiat care este bine pregătit, să nu îi luăm din merite, pentru că este bine pregătit. Să nu uităm că băiatul ăsta mănâncă la gramaj, nu bea, nu fumează, de 4 luni s-a pregătit continuu. Eu am vrut să iau un băiat bun ca să dovedesc că sunt mai bun decât el. Răutatea mea nu mi-o ia nimeni, eu am fost stăpân pe mine. Am avut răutate, tactică și agresivitate, el nu se aștepta la asta’’, a declarat Giani Kiriță la Xtra Night Show.

 

Giani Kiriță recunoaște că nivelul a fost unul de amatori, dat fiind că a intrat în cușca de MMA după doar două luni de antrenamente, în care, ce-i drept, a reușit să slăbească peste 5 kg:  ‘’Suntem amatori. Să te pregătești două luni ca să te prezinți așa într-o cușcă e wow. Nu trebuie să judecați decât curajul pe care l-am avut. În unele situații nu poți să ți garda cum trebuie, suntem amatori. A trebuit să slăbesc pentru că altfel nu aveam nicio șansă. Am slăbit 5 kilograme și jumătate în două luni’’.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest