Giani Kiriță și Andi Constantin, luptă în cușcă! Declarațiile exclusive ale fostului fotbalist la Xtra Night Show: „Am capete sparte, picioare rupte, eu am strada!”

 

Fostul căpitan al lui Dinamo și “Burlacul” Andi Constantin se vor lupta corp la corp în cușca de MMA în cadrul celui mai așteptat eveniment al anului din lumea sporturilor de contact, RXF SUPERSTAR EDITION.

 

Vor fi meciuri de top  în cadrul galei, care vor face deliciul publicului. Giani Kiriță, Andi Constantin, Iancu Sterp, Maria Hângu de la Survivor România, dar și unii dintre cei mai cunoscuți tiktokeri de la noi din țară se vor lupta în cușca de MMA în super-gala starurilor. În exclusivitate la Xtra Night Show, Giani Kiriță a vorbit despre avantajele, dar și dezavantajele pe care le are în lupta cu „burlacul” Andi Constantin.

 

Fostul căpitan al „câinilor roșii” a mărturisit în direct la Xtra Night Show că a luat acest meci ca pe unul de fotbal și că singurul său obiectiv este să fie pe locul întâi. Așadar, victoria este cea mai importantă pentru fostul fotbalist. Giani Kiriță a dat de înțeles că Andi Constantin are oarecum un avantaj, deoarece este cu 15 ani mai tânăr decât el, însă acest lucru nu îl face pe fostul fotbalist decât să devină și mai ambițios.

 

”E un avantaj. Hai să vă zic ceva, 20 de ani la mine, e vorba că nu am frică, eu am capete sparte, picioare rupte, eu am strada, adică nu mi-e frică de absolut nimic. Mă antrenez, plus că acum am și doi antrenori buni cu care mă antrenez, la bătăiță”, a povestit Giani Kiriță la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest