Glasul pământului! Ogică, în război cu profa de yoga pentru un petic de teren: „Mi-a dat un bolovan în cap, mi-a scos stâlpul!”

 

La Xtra Night Show, cei doi au scos săbiile din teacă și au expus toată povestea din care rezultă că nu mai e cale de împăcare.

 

Stelian Ogică a cumpărat mai multe loturi de teren în Bragadiru, unde vrea să ridice un cartier rezidențial, pe numele său, Las Vegas. Între terenurile celui supranumit Spaima Loteriei și un petic de pământ al Ozanei Bonta. Cum gardul împrejmuitor al proprietății pe care o are profa de yoga ajunge pe terenul lui Ogică au început șicanele. Iar conflictul a excaladat, femeia susținând că atât ea, cât și soțul acesteia au fost ținte ale tirului de bolovani aruncați de Stelian Ogică.

 

Pentru Xtra Night Show, Ozana Bonta a povestit: ”Domnul Ogică are un anume stil în care să-și rezolve problemele, el știe să intre în forță și încearcă să-și rezolve treburile ca la 1907, vineri mi-a dat cu un bolvan în cap, mi-a scos un stâlp. Mi-a mai spart o placă de beton. El zice că eu trebuie să plec de aici că așa consideră el că nu-i place de mine, că el vrea să-și facă Las Vegas aici și eu nu-l las”.

 

Ozana Bonta, vecina lui Stelian Ogică, mai mărturisește că mai tot timpul cheamă poliția pentru a rezolva problemele în care se află cu bărbatul și pentru că se simte de-a dreptul atacată de el mai tot timpul. Aceasta susține că Stelian Ogică o jignește, iar angajații îi aruncă gunoaie și fecale peste gard, astfel că în grădina sa e un adevărat dezastru.

 

”Problema e că nu știe să se comporte și atacă oamenii, i-a dat și bărbatului cu pietroi în cap, a venit la gard și mi-a scos stâlpul cu excavatorul, a venit poliția și i-a zis să-l pună înapoi, dar el nu a vrut. (...) Când i-am zis mi-a zis că sunt nebună, împuțită să mă duc dracului”, a mai spus vecina lui Stelian Ogică.

 

De partea cealaltă, Stelian Ogică spune că el ar fi cel hărțuit: „N-am nevoie de terenul ei. E imatură, ea are 12 metri pe 13 metri, n-ai ce să faci cu el. N-ai nicio șansă să construiești ceva acolo. Nu gândește. Ea mă hărțuiește pe mine, nu eu. Sună la poliție. Eu nu arunc gunoaie la ea, eu fac ordine acolo. Fac ceva civilizat, cizelat acolo. Eu cred că mă hărțuiește. Prima oară când am cumpărat acolo am avut o discuție cu soțul ei, care mi-a zis că e conștient că trebuie să plece. Mi-a explicat că e cu gardul 70 cm la mine, dar când a fost de rezolvat … a început scandalul”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest