Grațiela, românca care joacă într-o producție Netflix a venit în platoul Xtra Night Show: „Se numește Casa Dragostei”

 

Grațiela a povestit în cadrul emisiunii moderate de Dan Capatos cum a ajuns să participe în una dintre cele mai recente producții Netflix.

 

Netflix va organiza în România un reality show care se apropie ca format de Mireasa Capriciile Iubirii. Cu mici diferențe: faptul că nu va exista un prezentator al emisiunii, iar cuplurile nu vor sta împreună, ci separat, putându-se urmări printr-un ecran. Perechile vor primi diverse task-uri de la producătorii show-ului. Producția se va filma în România, iar la ea va participa și o româncă. Este vorba de Grațiela, cea care a fost prezentă ieri seară la Xtra Night Show, unde a oferit detalii despre modul în care și-a câștigat locul în „Casa Dragostei”, căci așa se va numi producția Netflix.

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, Grațiela, însoțită de iepuroaica Oli, un port-bonheur viu al ei, a povestit cum a ajuns să participe la acest reality-show. „S-a organizat un casting și am fost alese prima data 10 fete cu 10 băieți, apoi din 10 am rămas 5 fete cu 5 băieți. Ne-am pus să ne prezentăm, ne-au spus așa: „dacă aveți 200 de lei pe săptămână, cum vă descurcați voi cu banii ăia după ce vom forma un cuplu”, a mărturisit Grațiela.

 

Tânăra, care este studentă la litere, a oferit și o serie de detalii despre una dintre cele mai recente producții Netflix, cea în care va participa: Se numește Casa Dragostei. N-ai voie să te pupi să te atingi, dacă se întâmplă astfel de lucruri pierzi bani. O să avem diferite provocări, iar la finalul săptămânii avem eliminări între noi, iar dacă rămâne un cuplu va pleca într-o vacanță”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest